Ezek az ötletek segítenek a Tesa ragasztószalag kiválasztásában

A Tesa ragasztószalag minden helyzetben megállja a helyét. Általános csomagolási célra ajánljuk a Tesa 4280 polipropilén hordozóval és szintetikus kaucsuk ragasztóréteggel ellátott ragasztószalagot. Több méretben 48 mm vagy 75 mm és kétféle hosszban 50 m vagy 66 m. Választható színek: átlátszó, barna.

Tesa 56170 kétoldalas ragasztószalag 50 mm széles és 5 m hosszú. Kiválóan toldható és kézzel is eltéphető. A fólia vastagságú, átlátszó hordozóval készült kétoldalú ragasztószalag láthatatlan rögzítést tesz lehetővé. Bármilyen pormentes, kemény és száraz felületre használható.

Az irodai fogyasztásra alkalmas ragasztószalagok közül a 19 mm széles és 33 méter hosszú tekercset használják a legtöbben. Ez kizárólag átlátszó kivitelben készül. A hordozó cellulóz-acetát és csendes letekercselés jellemzi. Egyes ragasztószalagok természetes latexből készült ragasztóréteggel rendelkeznek a jelentősen jobb tapadás érdekében.

A maszkoló szalagok szélessége 25 vagy 50 mm hossza változó. Az általános célú maszkoló szalag anyaga impregnált kreppelt papír a ragasztóanyag pedig természetes latex. Itt jól kell tudni megválasztani a gyártói ajánlás alapján, hogy hány nap alatt távolítható el a ragasztószalag, úgy, hogy ne hagyjon nyomot maga után.

A PVC hordozóval készült ragasztószalagot legtöbbször tasakok gyors lezárására használjuk. A minőségi ragasztás érdekében itt nélkülözhetetlen, hogy a ragasztó réteg természetes kaucsukból legyen. Széles színválaszték áll rendelkezésre: fehér, kék, piros, sárga és zöld.

A padlójelölő ragasztószalag is több színben készül. Akár kétszínű is kapható, úgymint piros-fehér, sárga-fekete. Az egyszínűek fehér, kék, piros, sárga és zöld színben állnak rendelkezésre. Anyaga vastag, lágy PVC, a ragasztó ebben az esetben is latex. Kopásállósága nagyon jó.

Forrás: wts.hu, 2018-08-31 20:52

 

netablak Hírek Honlapkészítés