Létezik egy nem mindennapi online rádió

Netrádió ingyen: Rendkívüli online rádió célja legfőképp az, hogy a sérült embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez

Rádiózás: Napjainkban már nagyon sok helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom kellően megismerje a sérült egyének világát. Ebben társ a rendkívüli online rádió. Sajnálatosan hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Tanácsok a Lépés Rádió online rádió weblapon. Elkerüli a fogyatékkal élő egyéneket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban.

Roppantul döbbenetes, hogy az online rádióban húsz kolléga tevékenykedik önkéntesként. Az online rádió munkatársainak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Az online rádió közösségének sarkalatos, hogy az emberiség többi rétege jobban megismerje sérült embertársait. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Meghatározó feladata a kedvelt online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják feltárni tehetségüket.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-02-26 18:32

 

netablak Hírek