Grafikai tervezés - Bűbájos mesekönyv, amit imádnak a gyermekek

A felcseperedő csemetének óriási szüksége van arra, hogy mesekönyv, festmény reprodukció olvasásával átlássa a szimpla humán viszonyokat, szimpatizáljon a hősökkel és megismerje a rosszakarókat

Retusálás: A mesekönyv illusztrálása úgy készülnek nálunk, hogy a szülő a kiválasztott fabulákból azt a részt elküldi cégünkhöz, amit szeretne a gyerekszobában látni grafikaként. Arra is van mód, hogy rengeteg meséből egy kis képes mesekönyvet alkossunk személyre szabva a apróság igényeinek megfelelően. A mesekönyv sztorijaiból ki lehet emelni részleteket, amelyeket azután képként, vagy poszterként a utód viszontláthat. Ily módon a szeretett mesebeli mintaképét, esetleg mesebeli helyét többnyire láthatja.

A mesekönyvben lévő vitézek karakterébe bújva éli meg a vészt, a megmenekülést, az vidámságot a bánatot, küzd az igazságért, és nyeri el megérdemelt jutalmát - vagy büntetését. A kicsikben így rögzülnek az erkölcsi tanulságok. A mesekönyv nem csak szórakoztató, hanem jelentős részben nevelnek is: az életről oktatnak, érzelmi kapaszkodókat nyújtanak és pártfogolják az egyediség alakulását. A Meséld mesekönyv weboldalon található cikk.

Forrás: meseld.hu, 2019-03-16 11:58

 

netablak Hírek