Székhelyszolgáltatás Budapesten akciós áron

Kiknek ajánljuk székhely-szolgáltatásunkat, és miért éri meg cége székhelyének biztos kezelése?

A székhelyszolgáltatást Budapest központjában  minden olyan cégnek ajánljuk, akik nem akarnak külön költségen, személyzettel irodát fenntartani. Minden olyan érdeklődő megtalálja nálunk számítását, aki számára fontos tényező a kiváló ár érték arány, a megbízhatóság, a precíz ügymenet, és a székhely biztonsága, annak hatóságok számára való elérhetősége.   Hívás székhelyszolgáltatás érdeklődésTérképes elérés

Kedvező ár megbízható cég - székhelyszolgáltatás Budapesten

Kedvező ár megbízható cég – székhelyszolgáltatás Budapesten

Biztosan felmerül Önben, miért választaná székhelyszolgáltatásunkat, milyen előnye származik ebből. A cégünk által biztosított székhelyszolgáltatás Budapesten teljes körű megoldás, hiszen a székhely biztonságát nem magának kell megoldania, megbízható szakemberek veszik át az adminisztráció és ügyintézés terhét. Szolgáltatásunkat kedvező áron veheti igénybe, melyért cserébe magas színvonalú, gyors és hatékony munkát biztosítunk ügyfeleinknek.

székhelyszolgáltatás Budapesten miért hasznos

Mi is az a székhelyszolgáltatás Budapesten, és miért hasznos?

A cég székhely az, ahol az adott cég elérhető, ide érkeznek a hivatalos levelei, az esetleges ellenőrzések helyszíne is ez. Az üzleti vállalkozás alapfeltétele a székhelycím, amivel rendelkeznünk kell Magyarországon.

Minden hasznos tudnivaló a Budapesti székhely címéről​

Mit kell tennie, ha esetleg cégének vagy vállalkozásának helyét nem szeretné a saját címén bejegyeztetni, vagy nem költene ingatlan vásárlásra? Ilyenkor nagy segítséget tudnak nyújtani az olyan székhelyszolgáltatással foglalkozó cégek, mint mi is.
A székhely címre küldemények, levelek is érkeznek, legtöbbször hivatalos szervektől, tértivevényes küldemények, melyek átvétele jogosultsághoz kötött. Az átvett küldemények, levelek érkezéséről tájékoztatjuk ügyfeleinket email-en és telefonon is, hiszen a székhelyszolgáltatás egyik legfontosabb része az ügyfélszolgálat.
Nem szabad mindig a legolcsóbb megoldást választani, sokkal fontosabb, hogy jogi szempontokban feleljen meg az elvárásainknak a székhelyszolgáltatás.
Akár cégalapítás előtt áll, akár változtatáson töri a fejét vállalkozásával kapcsolatban, egy dolog egészen biztos: ahhoz, hogy nyugodt, kényelmes körülmények között folyhasson valamennyi hivatalos adminisztráció, elengedhetetlen, hogy biztos, rendezett székhellyel rendelkezzen.
Egy profi székhelyszolgáltatás nem csak magát a bérelt irodát és környezetét biztosíthatja, hanem a székhely körüli ügyintézést is magukra vállalják a szakemberek
A székhelyszolgáltatás igénybevételével csakis előnyökre tehet szert, például a postai küldeményeket sokkal egyszerűbben, bonyolult ügyintézés nélkül átveheti, így gyorsan és biztonságosan intézheti vállalkozása hivatalos ügyeit.

A székhelyszolgáltatás  előnyei Budapest központjában:

Ügyfélszolgálat fontos része a  székhelyszolgáltatásnak, mert hivatalos szervek előtt képviselve lesz.

Egyszerűbb Önnek is a székhelyszolgáltatásunk , és az árak is kedvezőek.

Postai levelek és küldemények érkezéséről értesítést kap (küld a székhelyszolgáltató) telefonon vagy e-mailben

A legtöbben nem szeretnek úgy hozzáfogni különféle tevékenységekhez, hogy nem tudnak egy biztos pontot a hátuk mögött.

Mi épp ezt a biztonságot tudjuk megadni ügyfeleinknek azzal, hogy saját tulajdonnal rendelkező  székhelyszolgáltatók  vagyunk!

Ne aggódjon, ha elfoglalt vagy éppen utazik, akkor is működik a gépezet. E-mail segítségével bárhova eljuttatjuk Önnek a megbeszélt anyagokat. Önnek csak annyi dolga lesz, hogy megnyitja a levelező rendszerét. Igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani Önnek, pontosan és gyorsan, és ezzel is előrébb lendíteni vállalkozását! Bízzon bennünk, székhely-szolgáltatásunkkal könnyebbé tesszük munkáját!

Válassza székhelyszolgáltatásunkat, mert időt takarít meg vele, mindezt a legnagyobb kényelemben!

Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal! Mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy cége úgy fejlődhessen, ahogyan elképzelte!

Miért fontos a jó cég székhely Budapesten?

Megbízható székhelyszolgáltatás Budapesten

Mert megbízható és hiteles cég székhelyszolgáltatást kínálunk Budapest központjában

Számos előnnyel jár egy könnyen megközelíthető, jó környéken lévő, kulturált iroda, Budapesti székhelyszolgáltató, mivel ide az alkalmazottaink is szívesebben járnak be, illetve jó benyomást kelthetünk a leendő vagy meglévő ügyfeleinkre is egy esetleges tárgyalás vagy szerződéskötés során. Tehát általánosan elmondható, hogy sok múlik a megfelelő székhelyen. Ahhoz, hogy megtaláljuk a legideálisabbat, megfelelő székhelyszolgáltatásra, és megbízható székhelyszolgáltatóra van szükségünk. Melyet érdemes minden esetben olyan cégre bízni, akik komoly tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren!

A székhelyszolgáltatás valós piaci igényeket kielégítő szolgáltatás, az valamennyi fejlett vállalati kultúrával rendelkező országban ismert.

Válasszon minket, ha profi és teljes körű székhely szolgáltatásra van szüksége! Nálunk megtalálhatja azt a székhelyet, melyre a leginkább szüksége van cége sikerei érdekében!


Most Akcióban Székhelysztolgáltatás
Budapesten a 7. kerületben

Egy profi székhelyszolgáltatás nem csak magát a bérelt irodát és környezetét biztosítja, hanem a székhely körüli ügyintézést is magukra vállalják a szakemberek, hogy a székhelyszolgáltatást igénybevevő vállalkozás, csak a saját munkájára, saját adminisztrációjára koncentrálhasson. Ennek megfelelően rengeteg terhet vesz le a válláról, ha egy ilyen székhelyszolgáltatás, székhelyszolgáltató mellett dönt!

akciós székhelyszolgáltatás székhelyszolgáltatás Budapesten


Mit jelent a cég székhely Budapesten egy vállalkozás életében?

A válasz első pillantásra pofon egyszerűnek tűnhet, hiszen székhely nélkül nincsen cég sem, azonban ennél jóval árnyaltabb a helyzet. Az, hogy a vállalkozás hova van bejegyezve, egyfajta presztízskérdést is jelent, mivel a jó környékekhez kapcsolódó cégek felé a bizalom is nagyobb, több megrendelést vonzhatnak, mint kevésbé kellemes helyen található társaik.

székhely szolgáltatás remek lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy olyan helyszínhez kapcsolódjon a cége, amely jót tesz a hírének és a hozzá kapcsolódó bizalomnak!

Mit kell tennie, ha esetleg cégének vagy vállalkozásának helyét nem szeretné a saját címén bejegyeztetni, vagy nem költene ingatlan vásárlásra? Ilyenkor nagy segítséget tudnak nyújtani az olyan székhelyszolgáltatással foglalkozó cégek, mint mi is. Mielőtt kiválasszuk a székhelyszolgáltatással kapcsolatban a megfelelő székhelyszolgáltatót, érdemes néhány tanácsot megfogadni, hogy végül minden szempontból kielégítő szolgáltatást válasszunk.
Akár cégalapítás előtt áll, akár változtatáson töri a fejét vállalkozásával kapcsolatban, egy dolog egészen biztos: ahhoz, hogy nyugodt, kényelmes körülmények között folyhasson valamennyi hivatalos adminisztráció, elengedhetetlen, hogy biztos, rendezett székhellyel, és székhelyszolgáltatóval rendelkezzen.

A NAV Pénzmosás és Terrorizmusfinanszírozás Elleni Iroda a székhelyszolgáltatásunkat nyilvántartásba vette

HATÁROZAT
A Mexvel + Informatikai és Ügyviteli Kft. (székhely: 1072 Budapest, Rákóczi út 40. 4/20.,
adószám: 12524956-2-42) székhelyszolgáltatót a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása
megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény (a továbbiakban: Pmt.)
76/E. § (1) bekezdése alapján
nyilvántartásba veszem.
I N D O K O L Á S
T. Cím a Pmt. 76/B. § (1) bekezdése alapján a tevékenység végzésére irányuló szándékát
írásban bejelentette. Megállapítottam, hogy a székhelyszolgáltató, valamint a csatolt
mellékletek a jogszabályban meghatározott feltételeknek megfelelnek.Határozatom a Pmt. 76/B. § (1) és (3) bekezdéseiben, 76/E. § (1) bekezdésében, a
székhelyszolgáltatásról szóló 7/2017. (VI. 1.) IM rendeletben, valamint az Ákr. 80. § (1)
bekezdésében, 81. § (2) bekezdése a) pontjában, és a 85. § (1) bekezdésében foglaltakon
alapul

……..

A  Székhelyszolgáltatásról szóló törvény alapján minden székhelyszolgáltatónak meg kell felelnie a fenti kritériumoknak, hogy jogilag megengedett módon végezhesse tevékenységét.

Keressen minket bizalommal Ön is, ha kérdése lenne a székhely szolgáltatással kapcsolatban, vagy éppen szüksége lenne az általunk nyújtott lehetőségre! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

székhelyszolgáltatás Budapesten az Ön kényelmét szolgálja! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, forduljon hozzánk bizalommal!