Székhely szolgáltatás – székhely Budapest

Székhely szolgáltatás Budapesten kedvező feltételekkel..

Hívjon minket: +36/1-267-42-54

Székhely szolgálat Budapesten 7. kerületben.

Cég székhely szolgáltatás Budapesten

Szeretne székhely szolgáltatást? Keressen fel minket bizalommal!

Kiknek ajánljuk Budapesti cég székhely szolgáltatást Iroda használatot

Az általunk üzemeltetett cég székhelyszolgáltatás Budapesten minden olyan leendő cégnek, ügyfélnek ajánljuk, akik nem akarnak külön költségen, személyzettel irodát fenntartani. Fontos tényező számukra az ár érték arány, a megbízhatóság precíz ügymenet, és a székhelye biztonsága, hatóságok számára székhelyük elérhetősége. [ T:. 06-1-2674254 ]

Cég székhelyszolgáltatás akciósanKedvező ár megbízható cég – székhelyszolgáltatás vállalkozásoknak Cégek részére Budapesten


 

Cég székhely kedvező áronMiért éri meg [ székhely-szolgáltatásunk – székhelyszolgáltatás] Önnek

Biztosan felmerül Önben, miért választaná cég székhelyszolgáltatásunkat [cégalapítás, könyvelés cégeknek vállalkozásoknak], milyen előnye származik ebből Önnek. [ T:. 06-1-2674254 ]

A székhelyszolgálat.hu székhelyszolgáltatás Budapesten igazi megoldás, mert így székhelyünk biztonságát nem magunknak kell megoldani, hanem megbízható szakemberek megoldják helyettünk. Olcsón és jót, minőségit, hatékony, és használhatót kapjunk, azért amiért fizetünk. Irodánk a megfizethető kategórián belül, gyors, megbízható, cégalapítással, könyvelői szolgáltatásokkal, székhely használattal és biztosításával várja leendő ügyfeleit.


3500 Ft/hó Székhelyszolgáltatás Budapesten? Érdeklődjön részletekért irodánkban.Székhelyszolgáltatás Budapest

Ingyenes székhely szolgáltatás érdekli akciós csomagban? Megnézem

További könyvelési cégalapítási akcióink!!! – Megnézem

Tekintse meg szolgáltatásainkat és lépjen velünk kapcsolatba!

 

Miért hasznos a székhelyszolgáltatás?

Céget alapít, de nem elegendő a kezdő tőkéje egy ingatlan megvásárlásához, bérléséhez? Semmi probléma, hiszen ez is megoldható!

De mi is az a székhely, és miért is annyira fontos? A vállalkozások és a cégek nem működhetnek székhely nélkül. A törvény a székhely és a központi ügyintézés helye között különbséget tesz. A székhelyen folynak a különböző adminisztratív feladatok, odaérkeznek a különböző levelek és csomagok, és a székhely címét használják a különböző hivatalos iratokban.

Mit kell tennie, ha esetleg cégének vagy vállalkozásának helyét nem szeretné a saját címén bejegyeztetni, vagy nem költene ingatlan vásárlásra? Ilyenkor nagy segítséget tudnak nyújtani az olyan székhelyszolgáltatással foglalkozó cégek, mint mi is. Ebben az esetben a székhelyszolgáltatást végző cég ingatlanjának címére kerülnek a postai küldemények stb. A székhelyszolgáltatás mellé még sok más szolgáltatás is kapcsolódik, melyeknek érdemes utánanézni, hogy még kényelmesebbé tegye az adminisztratív és egyéb, a  cég irányításához szükséges tevékenységeket.

Ha megbízható székhelyszolgáltatót keres, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Mi is az a székhelyszolgáltatás és miért hasznos?

Székhely az, ahol az adott cég elérhető, ide érkeznek a hivatalos levelei, az esetleges ellenőrzések helyszíne is ez. Az üzleti vállalkozás alapfeltétele a székhelycím, amivel rendelkeznünk kell Magyarországon. Fontos, hogy a székhelyszolgáltatás igénybevételéhez szükség van irodára is. Így lesz a cég bejegyzett iroda a cégünk levezési címe is. Cégtáblával szükséges jelölni a cég székhelyét. 

A székhelyszolgáltatás előnyei:

 • Postai levelek és küldemények érkezéséről értesítést kap telefonon vagy e-mailben
 • Ügyfélszolgálat fontos része a székhelyszolgáltatásnak, mert hivatalos szervek előtt képviselve lesz
 • Egyszerűbb Önnek, és az árak is kedvezőek

Ne aggódjon, ha elfoglalt vagy éppen utazik, akkor is működik a gépezet. Fax segítségével bárhova eljuttatjuk Önnek a megbeszélt anyagokat. Önnek csak annyi dolga lesz, hogy megnyitja a levelező rendszerét. Igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani Önnek, pontosan és gyorsan, és ezzel is előrébb lendíteni vállalkozását! Bízzon bennünk, könnyebbé tesszük munkáját!

Válassza székhelyszolgáltatásunkat, mert időt takarít meg vele, mindezt a legnagyobb kényelemben!

Hasznosnak találja szolgáltatásunkat hívjon minket bátran!

Hívjon minket: +36/1-267-42-54

 

Székhelyszolgáltatás feltételei és a cégalapítás menete

Székhelyszolgáltatás feltételei:

Alapvető iratok szükségesek hozzá:Székhelyszolgáltatás feltételei és a cégalapítás menete

 • Lakcímkártya
 • Adóazonosító kártya
 • Személyigazolvány vagy útlevél
 • Telefonszám: a később felmerülő kérdések megválaszolása érdekében.
 • Email cím

Cégalapítás menete:

 • Alapvetően két módja van cégalapításra. Egyik lehetőség az adott irodán keresztül történik, a másik pedig az online cégalapítás.
 • Az első lépés a cégalapítási űrlap kitöltése.
 • Miután az űrlap kitöltése sikeresen megtörtént, egy munkatársunk jelentkezni fog Önnél a kapcsolódó papírok aláírására.
 • Ezen folyamatok befejezése után minden lépésben segítjük cége indulását.

Amennyiben szeretne minden papírmunkát elintézettnek tekinteni, válassza ALL IN ONE csomagunkat, mely megkönnyíti Ön számára az egész procedúra lebonyolítását.

Ez a csomag tartalmazza:

 • Székhelyszolgáltatást
 • Cégalapítást
 • Könyvelést

Ha felkeltettük érdeklődését és ezek mellett, hívjon bizalommal, hogy holnap vagy akár már MOST az új cégét irányíthassa!

 

Válassza az előnyösebb megoldást!

Egy új vállalkozás elindítása vagy egy cégalapítás sosem jelent egyszerű feladatot. Szervezési nehézségek, anyagi áldozatok, újabb és újabb kihívások keresztezik az útját annak, aki az üzleti önállóság útjára lép. Érdemes élelmesnek lenni és nyitott szemmel járni, hogy megtaláljuk azokat az előnyös megoldásokat, melyekkel megkönnyítjük a saját dolgunkat. Ezek egyike a székhelyszolgáltatás.

Cégünk pontosan egy ilyen szolgáltatáscsomagot kínál mindazon induló vállalkozásoknak, amelyek még nem rendelkeznek állandó székhellyel, illetve már meglévő cégeknek, amelyek előnyösebb megoldást keresnek a fenntartásukhoz.

Az általunk kínált székhelyszolgáltatás igénybevételével Ön kap egy teljesen felszerelt irodát, mindezt úgy, hogy nem kell külön összegeket a bérleti díjra vagy a fenntartásra áldoznia. Mi gondoskodunk a szervezésről, fenntartásról, Ön pedig szabadon kihasználhatja az ezzel járó előnyöket.

Amennyiben meggyőztük, ne habozzon igénybe venni szolgáltatásunkat. Keressen minket elérhetőségeinken és tudjon meg többet a lehetőségeiről!

 

A székhelyszolgáltatás előnyei

Magyarországon az alapvető feltétele a cégalapításnak, hogy legyen egy bejelentett székhelyünk, ahol a cégünk található, és ahova jöhetnek leveleink és értesítéseink. Irodát találni nem könnyű, főleg akkor, ha nem töltjük ott az egész napunkat, így pedig csak a pénzt viszi, de lennie pedig muszáj. Erre nyújt nekünk segítséget a székhelyszolgáltatás!

A székhely címre küldemények, levelek is érkeznek, legtöbbször hivatalos szervektől, tértivevényes küldemények, melyek átvétele jogosultsághoz kötött. Az átvett küldemények, levelek érkezéséről tájékoztatjuk ügyfeleinket email-en és telefonon is, hiszen a székhelyszolgáltatás egyik legfontosabb része az ügyfélszolgálat.

Munkaidőben, hétfőtől péntekig az összes hivatalos szerv előtt képviseljük Önt. Amennyiben elutazik, fontos levele, küldeménye érkezik, de nincs ideje megnézni, átvenni, elolvasni, scannelve, vagy faxon eljuttatjuk a megjelölt anyagot a megadott email címre, telefonszámra, az Ön megbízása alapján.

A székhelyszolgáltatás az Ön kényelmét szolgálja! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Bízza ránk vállalkozásának ügyintézését magánszemélyként is!Bízza ránk vállalkozásának ügyintézését magánszemélyként is!

Egy vállalkozás, és egy cégalapítás az ember életének igen fontos fordulópontja. Szeretne mindent megtenni azért, hogy cége a helyes ütemben és tökéletesen működjön?

Mi segítünk ebben, hiszen elvállaljuk a cégalapítás legnehezebb részeit, mégpedig profi módon, ami megfelel a szabályoknak, előírásoknak.  Ön teljes nyugalommal és biztonsággal bízhatja ránk cégét, mi gondoskodunk róla, hogy minden a legnagyobb rendben menjen.

Érdekesség, hogy a cégalapításhoz létfontosságú székhelyszolgáltatás magánszemély által is köthető.  Ez úgy jöhet létre, hogy az adott székhely az illető lakásában van, és ebben az esetben a székhelyszolgáltatás biztosítója maga a lakás tulajdonosa lesz. Magánszemélyként a székhelyszolgáltatásnak számos előnye van. Nem kell havi díjat fizetni és utaznia sem kell, mert lakásában intézheti a hivatalos ügyeket, ami nagy előny, hiszen ezzel időt, és pénzt is megspórolhat.

Bárki előtt nyitva áll ez a lehetőség, csupán annyi a teendő, hogy magánszemélyként be kell nyújtani a székhelyszolgáltatási szerződést, illetve a befogadó nyilatkozatot.

Viszont, ha profi cégre bízza a székhelyszolgáltatást, az az igazi megoldás, hiszen mindenben érdemes szakemberekre bízni az ügyintézést! Vegye igénybe szolgáltatásainkat a cége sikere érdekében!

 

Cégalapítás profi segítséggel!

Van egy jó ötlete? Már felmérte azt is, hogy lenne-e igény a szolgáltatására? Azt is tudja, hogy kiket szeretne alkalmazni és a tőke is rendelkezésére áll? Akkor már nincs más hátra, csak a cégalapítás!

Szolgáltatásunk célja az, hogy az olyanok számára is egyszerűbbé tegyük a cégalapítást, akik kicsit nehezebben igazodnak el a jog útvesztőiben, vagy egyszerűen csak nincs idejük arra, hogy a számos vonatkozó előírással behatóan foglalkozzanak. Szeretne inkább a szakmai részletekre koncentrálni? Nem gond, akkor bízza ránk a cégalapítást!

Szakembereink segítségére lesznek az ügymenet minden részén, így Önnek már nem marad más dolga, mint hogy sikeressé tegye vállalkozását. Olyanok, akik ritkán foglalkoznak cégjoggal, sokszor lassabban tudják megtenni a szükséges lépéseket, mint az előnyös lenne, pedig az idő pénz!

Amennyiben cégalapításban gondolkodik, és szeretné, ha minden ügye gördülékenyen rendeződne, velünk jár a legjobban! Keressen minket elérhetőségeinken, kollegáink várják a jelentkezését!

 

Minden hasznos tudnivaló a székhelyszolgáltatásról

Vállalkozást szeretne indítani, de még nem tudja, hogyan kezdjen neki? Van egy jó hírünk; a cégalapítás és székhelyszolgáltatással kapcsolatos ügyintéznivalók ma már elektronikusan is megoldhatóak! És ha minket választ a könyveléssel kapcsolatos feladatokkal sem kell törődnie, hiszen feladatunk, hogy amíg Ön a cége vezetésével foglalkozik, mi levegyük a terhet az Ön válláról.

Melyek az első lépések?

Elsősorban szüksége lesz egy székhelyre, ahova a cége be lesz jelentve. Az itteni irodájába fogja kapni a hivatalos leveleket és számlákat. A velünk történő megállapodás után cégünk ezeket a küldeményeket átveszi és eljuttatja Önnek.

Milyen feltételei vannak a székhelyszolgáltatásnak?

Rendelkeznie kell személyigazolvánnyal vagy útlevéllel, lakcímkártyával, adóazonosító kártyával, továbbá meg kell jelennie az ügyvezetőnek vagy a meghatalmazott személynek. Szükség lesz a kapcsolattartó elérhetőségére, mint például telefonszám és email cím, amelyre a leveleket és küldeményeket eljuttatjuk az Ön részére.

Ha mindezek megvannak, már nincs is semmi akadálya annak, hogy elindítsa álmai vállalkozását. A többi a mi gondunk lesz!

 

Segítünk az online cégalapításban!

Manapság egyre többen hagyják maguk mögött a régi munkahelyüket és vágnak bele saját vállalkozásukba. A start-up cégek korát éljük, amikor elég egy ütős ötlet, némi tőke vagy egy támogató szponzor és máris elindíthatjuk a saját üzletünket. Ki ne szeretne a maga ura lenni, a saját időbeosztása szerint intézni az ügyeit, mindent a legfelső szintről átlátni és megszabadulni egy alsóbb beosztással járó hátrányoktól? Az online cégalapítással Ön is tehet egy lépést célja felé!

Az online cégalapítás során rengeteg kérdés vár megválaszolásra és sok feladatot kell megoldani. Bejegyezni a céget, eligazodni a jogi kérdések útvesztőjében, beszerezni a szükséges dokumentumokat, kitalálni a nevet, szerződést írni vagy éppen ügyvédet szerezni. Ugye így már nem is hangzik olyan egyszerűnek?

Pedig nem kell megijedni a kihívásoktól, pláne akkor nem, ha magunk mellett tudhatunk egy tapasztalt segítő kezet! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén és engedje, hogy részt vegyünk a sikerében! Vállaljuk online cégalapítás lebonyolítását és szakmai tapasztalatunkkal, minőségi szolgáltatásainkkal hozzájárulunk az Ön saját vállalkozásához is!

 

Miért érdemes az online cégalapítást választani?Miért érdemes az online cégalapítást választani?

Szereti kényelmesen intézni az ügyeit? Meg akar szabadulni a felesleges sorban állástól és az idegességtől? Fontos Önnek, hogy legyen ideje mindent alaposan átnézni, és ne sürgesse közben egy ügyintéző? Akkor Önnek az online cégalapítás a legjobb megoldás!

Íme, néhány érv amellett, hogy miért érdemes ezt a lehetőséget választania:

 • Az online cégalapítás segít abban, hogy akár otthonából is elindíthassa a folyamatot. Önnek nem kell még a fotelból sem felkelnie, csak egy számítógépre és internetkapcsolatra van szüksége!
 • Nem kell rohannia. Az online cégalapítás megadja a lehetőséget arra, hogy megfontoltan, a saját tempójában végezze el a szükséges dolgokat, így van ideje mindent átnézni, átgondolni.
 • Gyorsabb, mintha rá kellene szánnia az időt arra, hogy eljusson egy irodába, hiszen az online cégalapítással megszabadulhat az utazási és várakozási időtől!

Használja ki Ön is az általunk biztosított lehetőségeket, és válassza az online cégalapítást! Várjuk jelentkezését!

 

5 szempont, ami segít abban, hogy a megfelelő székhelyszolgáltatást válasszuk!5 szempont, ami segít abban, hogy a megfelelő székhelyszolgáltatást válasszuk!

A székhelyszolgáltatás napjainkban rendkívül népszerű megoldást nyújt, hogy bejelentett székhelyet béreljünk cégünk számára. Azonban, mielőtt megegyezünk a székhelyszolgáltatással kapcsolatban, érdemes néhány tanácsot megfogadni, hogy végül minden szempontból kielégítő szolgáltatást válasszunk. A következő szempontokat érdemes figyelembe venni:

 1. Érdemes meggyőződni róla, hogy pontosan, tételesen, részletesen milyen szolgáltatást kapunk a fizetett havidíjért! Ennek okán fontos tisztázni, hogy mi ingyenes és mi nem a kapott szolgáltatások közül. Így pl. a tárgyalóhasználat, rendszeres postázás, telefon és fax használat, vagy a számítógép- és internethasználat!
 2. Érdemes tájékozódni, hogy az adott székhelyen átveszik-e a leveleket!
 3. Szintén fontos szempont, hogy biztosítanak-e számunkra iratőrzést, illetve hogy ezt tartalmazza-e a szerződés.
 4. Ellenőrizzük le, hogy a szerződés székhelyszolgáltatási jogviszonyról vagy pedig bérleti jogviszonyról szól-e. Abban az esetben, ha bérleti szerződésről szól, akkor az jogellenes.
 5. Nem szabad mindig a legolcsóbb megoldást választani, sokkal fontosabb, hogy jogi szempontokban feleljen meg az elvárásainknak a székhelyszolgáltatás.

Ha Ön is egy megbízható céget keres székhelyszolgáltatással kapcsolatosan, akkor ne habozzon és bátran keressen minket, feltüntetett elérhetőségeinken!

 

Miért fontos a jó székhely?székhely szolgáltatásra

Minden cégnek szüksége van egy székhelyre, attól függetlenül, hogy mivel is foglalkozik az adott vállalkozás. Persze lényeges tényező, hogy mindez hol helyezkedik el, illetve milyen alapvető tulajdonságokkal bír. Gondolva itt a környék lehetőségeire, mint étterem, bevásárló központ és így tovább, vagy a parkolásra, esetleg a belső kialakításra.

Számos előnnyel jár egy könnyen megközelíthető, jó környéken lévő, kulturált iroda, mivel ide az alkalmazottaink is szívesebben járnak be, illetve jó benyomást kelthetünk a leendő vagy meglévő ügyfeleinkre is egy esetleges tárgyalás vagy szerződéskötés során. Tehát általánosan elmondható, hogy sok múlik a megfelelő székhelyen. Ahhoz, hogy megtaláljuk a legideálisabbat, megfelelő székhely szolgáltatásra van szükségünk. Melyet érdemes minden esetben olyan cégre bízni, akik komoly tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren!

Válasszon minket, ha profi és teljes körű székhely szolgáltatásra van szüksége! Nálunk megtalálhatja azt a székhelyet, melyre a leginkább szüksége van cége sikerei érdekében!

 

Mit jelent a székhely egy vállalkozás életében?székhelyszolgáltatás

A válasz első pillantásra pofon egyszerűnek tűnhet, hiszen székhely nélkül nincsen cég sem, azonban ennél jóval árnyaltabb a helyzet. Az, hogy a vállalkozás hova van bejegyezve, egyfajta presztízskérdést is jelent, mivel a jó környékekhez kapcsolódó cégek felé a bizalom is nagyobb, több megrendelést vonzhatnak, mint kevésbé kellemes helyen található társaik.

A székhelyszolgáltatás remek lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy olyan helyszínhez kapcsolódjon a cége, amely jót tesz a hírének és a hozzá kapcsolódó bizalomnak! Amennyiben úgy dönt, hogy minket választ, akkor bátran számíthat rá, hogy szolgáltatásunk megbízható alapokat nyújt Önnek, amelyre nyugodt szívvel építheti terveit. Ráadásul a postai küldemények miatt sem kell aggódnia, hiszen a székhelyszolgáltatás keretében ezekről is gondoskodunk!

Keressen minket bizalommal Ön is, ha kérdése lenne a székhelyszolgáltatással kapcsolatban, vagy éppen szüksége lenne az általunk nyújtott lehetőségre! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

 

Miért fontos a precíz könyvelés?

A megfelelő cégszékhely kiválasztása után a következő lépés a tökéletes könyvelő megtalálása, hiszen egyetlen cég sem működhet e nélkül. Persze mint mindenhol, úgy itt is fontos a pontosság és a precizitás.

A könyvelő feladatai közé tartozik a különböző bevallások elkészítése, a számlák megfelelő feldolgozása, a bérszámfejtés elkészítése székhelyszolgáltatásés így tovább. Ezekben, ha egy minimális hiba is található, akkor a céget akár komoly veszteségek is érhetik, viszont van egy eshetőség, ami a megfelelő szakmai felkészültségen túl még jobban megkönnyíti a cégek mindennapjait, mégpedig az, hogy ha a könyvelő közvetlenül a székhelyszolgáltatást nyújtó intézményben tevékenykedik. Így a kapcsolattartás biztosan nem ütközhet nehézségekbe. Egy jó könyvelő a tanácsadó szerepét is betölti, amennyiben adóügyi kérdések merülnek föl, ezzel biztosítva a cég stabil jövőjét és a megfelelő működését.

Válassza székhelyszolgáltatásunkat, és bízza ránk a könyveléssel járó feladatokat is! Ha minket választ, garantáltan elégedett lesz szolgáltatásainkkal, és minden lehetősége adott lesz cége fejlődéséhez!

 

Mi a könyvelő feladata?Mi a könyvelő feladata?

Már a legkisebb vállalkozásoknak is érdemes átgondolni a lehetőséget, hogy profi könyvelőt bízzanak meg a pénzügyek hivatalos rendezésével, hiszen egy felkészült szakember könnyedén átlátja a hatályos törvényeket és a leadott dokumentumokat, így pedig mindenki számára egyszerűbb az ügyintézés.

Melyek azok a feladatok a cégnél, amik a könyvelő hatáskörébe tartoznak?

 • Természetesen a számlák kezelése. Fontos tudni, hogy a könyvelőnek nem az a feladata, hogy kiállítson bizonyos dokumentumokat, hanem az, hogy iktassa és rendezze a számára rendelkezésre bocsátott iratokat.
 • Kommunikáció a különféle pénzügyi hatóságok felé, avagy a különböző bevallások elkészítése és leadása.
 • A vállalkozás pénzügyi helyzetének szemmel tartása, a tulajdonos tájékoztatása a törvényi változásokról.

Amennyiben Ön is szeretné, hogy pénzügyeit pontosan kezeljék, de nem akar felvenni egy külön embert ennek okán a céghez, akkor akár ránk is bízhatja a munkát! Gyakorlott könyvelő szakemberekkel dolgozunk, akik szem előtt tartják az Ön és cége érdekeit!

Hirdetés

naturbiobolt masszázs és masszőr szolgáltatásai

Keressen minket akciós székhely szolgáltatással kapcsolatban

Székhely szolgáltatás akcióinkról érdeklődjön telefonon.