Székhely szolgáltatás Budapesten cégek részére

Ha szeretné biztos kezekben tudni vállalkozása ügymenetét, adminisztrációját, nálunk jó helyen jár. 

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?

Az általunk biztosított székhelyszolgáltatást Budapest központjában minden olyan cégnek ajánljuk, akik nem akarnak külön költségen, személyzettel irodát fenntartani. Minden olyan érdeklődő megtalálja nálunk számítását, aki számára fontos tényező a kiváló ár érték arány, a megbízhatóság, a precíz ügymenet, és a székhely biztonsága, annak hatóságok számára való elérhetősége.

 

Cég székhely kedvező áron BudapestenKedvező ár megbízható cég – székhelyszolgáltatás 

 

Cég székhely kedvező áron BudapestenMiért éri meg cége székhelyének biztos kezelése?

 

Biztosan felmerül Önben, miért választaná szolgáltatásunkat, milyen előnye származik ebből. A cégünk által biztosított cégalapítás, könyvelés és székhelyszolgáltatás Budapestenteljes körű megoldás, hiszen a székhely biztonságát nem magának kell megoldania, megbízható szakemberek veszik át az adminisztráció és ügyintézés terhét. Szolgáltatásunkat kedvező áron veheti igénybe, melyért cserébe magas színvonalú, gyors és hatékony munkát biztosítunk ügyfeleinknek.


Érdekli a székhelyszolgáltatás Budapesten3500 Ft/hó összegért?

 +36 1 267 – 4254Székhelyszolgáltatás Budapest cég székhely kapcsolat

 

Székhelyszolgáltatás Budapesten


Miért hasznos a székhelyszolgáltatásunk Budapesten?

Céget alapít, de nem elegendő a kezdő tőkéje egy ingatlan megvásárlásához, bérléséhez? Semmi probléma, hiszen ez is megoldható!

De mi is az a székhely, és a székhelycím miért is annyira fontos? A vállalkozások és a cégek nem működhetnek székhely nélkül. A törvény a székhely és a központi ügyintézés helye között különbséget tesz. A székhelyen folynak a különböző adminisztratív feladatok, odaérkeznek a különböző levelek és csomagok, és a székhely címét használják a különböző hivatalos iratokban.

Mit kell tennie, ha esetleg cégének vagy vállalkozásának helyét nem szeretné a saját címén bejegyeztetni, vagy nem költene ingatlan vásárlásra? Ilyenkor nagy segítséget tudnak nyújtani az olyan székhelyszolgáltatással foglalkozó cégek, mint mi is. Ebben az esetben a székhelyszolgáltatást végző cég ingatlanjának címére kerülnek a postai küldemények stb. A székhelyszolgáltatás mellé még sok más szolgáltatás is kapcsolódik, melyeknek érdemes utánanézni, hogy még kényelmesebbé tegye az adminisztratív és egyéb, a  cég irányításához szükséges tevékenységeket.

Ha megbízható székhelyszolgáltatót székhelyszolgáltatást keres, forduljon hozzánk bizalommal!


Mi is az a székhelyszolgáltatás és miért hasznos?

A cég székhely az, ahol az adott cég elérhető, ide érkeznek a hivatalos levelei, az esetleges ellenőrzések helyszíne is ez. Az üzleti vállalkozás alapfeltétele a székhelycím, amivel rendelkeznünk kell Magyarországon. Fontos, hogy a székhelyszolgáltatás igénybevételéhez szükség van irodára is. Így lesz a cég bejegyzett iroda a cégünk levezési címe is. Cégtáblával szükséges jelölni a cég székhelyét.

A székhely szolgáltató előnyei Budapest központjában:

  • Postai levelek és küldemények érkezéséről értesítést kap (küld a székhelyszolgáltató) telefonon vagy e-mailben
  • Ügyfélszolgálat fontos része a székhelyszolgáltatásnak, mert hivatalos szervek előtt képviselve lesz
  • Egyszerűbb Önnek is a székhelyszolgáltatásunk , és az árak is kedvezőek

Ne aggódjon, ha elfoglalt vagy éppen utazik, akkor is működik a gépezet. Fax segítségével bárhova eljuttatjuk Önnek a megbeszélt anyagokat. Önnek csak annyi dolga lesz, hogy megnyitja a levelező rendszerét. Igyekszünk a legjobb szolgáltatást nyújtani Önnek, pontosan és gyorsan, és ezzel is előrébb lendíteni vállalkozását! Bízzon bennünk, könnyebbé tesszük munkáját!

Válassza székhelyszolgáltatásunkat, mert időt takarít meg vele, mindezt a legnagyobb kényelemben!


A székhelyszolgáltatás valós piaci igényeket kielégítő szolgáltatás, az valamennyi fejlett vállalati kultúrával rendelkező országban ismert.

Az a mendemonda, hogy kockázati tényezőnek számít a székhelyszolgáltatás, ebben a formában hamis. Nem minősül azonnal egy cég kockázatos adózónak, ha székhelyszolgáltatót választ. A kockázati tényezőt az adózó múltja (milyen cégek, vállalkozások szerepeltek a nevén, ((kapcsolt vállalkozások )) és azok milyen jogviszonnyal és körülményekkel szűntek meg). Másrészről a szolgáltató múltja határozza meg, milyen adózók szerepeltek a címén, és milyen behajthatatlan követelésekkel szűntek meg a partnercégei, mennyire volt együttműködő a székhelyszolgáltató, és milyen a hatósági szervek adatbázisában elfoglalt pozíciója.

A székhelyszolgáltatás nem cégtemető, de nagyon sok cégtemető székhelyszolgáltató. (Remélem ismerős az átírt frázis).

Így a (szolgáltatással kapcsolatos) rendelet előírja, hogy cégnek vállalkozásoknak és a székhelyszolgáltatónak írásbeli, határozatlan időtartamú megbízási szerződést köthet, mely szerződés csak abban az esetben szólhat határozott időre, ha maga az adózó (a szolgáltatást kötő cég, vállalkozás) is határozott időre jött létre. A székhelyszerződés a megkötés követő egy éven belül rendes felmondással nem szüntethető meg, így a szolgáltató megválasztása a vállalkozás számára lényeges, és fontos, hosszútávra szóló döntés.

Székhelyül csak olyan ingatlan szolgálhat, amely a székhelyszolgáltató kizárólagos tulajdonában áll, vagy amelyre a megbízott használati jogát az ingatlan-nyilvántartásba bejegyezték. Egy újabb szabály szerint, ha a székhelyszolgáltató nem rendelkezik az ingatlan tulajdonjogával, akkor is van lehetősége székhelyszolgáltatást nyújtania, de csak abban az esetben, ha rendelkezik ingatlan tulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával.

Mik a buktatók, székhely választás kockázatai.

Viszont míg az új jogszabály a székhelyszolgáltatók működésére vonatkozó sok új rendelkezést vezet be (így például kizárja a határozott időre kötött szerződéseket, előírásokat tartalmaz az iratkezelésre és a küldemények átvételére vonatkozólag stb.), addig komoly jogi feltételhez is köti a székhelyszolgáltatást.

A legtöbb professzionális székhelyszolgáltató azonban Magyarországon bérelt irodában nyújtja ezeket a szolgáltatásokat. Kétséges, hogy az általában nagy, multinacionális beruházók tulajdonában lévő irodaépületekre azok tulajdonosa lehetővé tenné-e egy mindenki számára látható teher bejegyzését( a bejegyzés ténye azt jelenti, hogy a székhelyszolgáltatást végezni kívánó cég, é meg is jelenik a tulajdonlapon és a tulajdonnal rendelkező fél ebbe  beleegyezik, tehát az egymással kötött szerződés jelen esetben nem elég). Másrészről kifejezetten a Ptk.-nak a használati jogra vonatkozó rendelkezései lehetetlenítik el ezt a megoldást. Eszerint ugyanis a használati jog egy olyan jellegű jogosultság, amely nem átruházható és nem is engedhető át. A Ptk. magyarázata szerint a használati jog jogosultja nem biztosíthat székhelyet más vállalkozásnak.

Ha nincs ingatlantulajdon – nincs székhelyszolgáltatás

Ad acta csak tulajdonjoggal rendelkező szolgáltató biztosíthat székhelyszolgáltatást, (így a tulajdonjogra érdemes rákérdezni, hiszen a hatóság saját jogkörében meg is szüntetheti vállalkozását). Természetesen az eljáró szervek saját hatáskörben alkalmazzák, és értelmezhetik a szolgáltatásra irányuló jogszabályokat, így akár ezek a későbbiekben egyéni döntések is lehetnek. (van, aki nem veszi figyelembe a ptk. jogszabályát van, aki szigorúbban kezeli).


A megbízható székhelyszolgáltatás előnyei

Magyarországon az alapvető feltétele a cégalapításnak, hogy legyen egy bejelentett székhelyünk, ahol a cégünk található, és ahova jöhetnek leveleink és értesítéseink. Irodát találni nem könnyű, főleg akkor, ha nem töltjük ott az egész napunkat, így pedig csak a pénzt viszi, de lennie pedig muszáj.

A székhely címre küldemények, levelek is érkeznek, legtöbbször hivatalos szervektől, tértivevényes küldemények, melyek átvétele jogosultsághoz kötött. Az átvett küldemények, levelek érkezéséről tájékoztatjuk ügyfeleinket email-en és telefonon is, hiszen a székhelyszolgáltatás egyik legfontosabb része az ügyfélszolgálat.

Munkaidőben, hétfőtől péntekig az összes hivatalos szerv előtt képviseljük Önt. Amennyiben elutazik, fontos levele, küldeménye érkezik, de nincs ideje megnézni, átvenni, elolvasni, scannelve, vagy faxon eljuttatjuk a megjelölt anyagot a megadott email címre, telefonszámra, az Ön megbízása alapján.

székhelyszolgáltatás Budapesten az Ön kényelmét szolgálja! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, forduljon hozzánk bizalommal!


Minden hasznos tudnivaló a székhely címéről

Vállalkozást szeretne indítani, de még nem tudja, hogyan kezdjen neki? Van egy jó hírünk; a cégalapítás és székhelyszolgáltatással kapcsolatos elintéznivalók ma már elektronikusan is megoldhatóak! És ha minket választ a könyveléssel kapcsolatos feladatokkal sem kell törődnie, hiszen feladatunk, hogy amíg Ön a cége vezetésével foglalkozik, mi levegyük a terhet az Ön válláról.

Melyek az első lépések?

Elsősorban szüksége lesz egy székhelyre, (ahol a cég hivatalos levelei átvételre kerülnek, ez lehet akár székhelyszolgáltatás is székhelyszolgálatóra bízva) ahova a cége be lesz jelentve. Az itteni irodájába fogja kapni a hivatalos leveleket és számlákat. A velünk történő megállapodás után cégünk ezeket a küldeményeket átveszi és eljuttatja Önnek.

Milyen feltételei vannak a székhelyszolgáltatásunknak?

Rendelkeznie kell személyigazolvánnyal vagy útlevéllel, lakcímkártyával, adóazonosító kártyával, továbbá meg kell jelennie az ügyvezetőnek vagy a meghatalmazott személynek. Szükség lesz a kapcsolattartó elérhetőségére, mint például telefonszám és email cím, amelyre a leveleket és küldeményeket eljuttatjuk az Ön részére.

Ha mindezek megvannak, már nincs is semmi akadálya annak, hogy elindítsa álmai vállalkozását. A többi a mi gondunk lesz!

 +36 1 267 – 4254


5 szempont, ami segít abban, hogy a megfelelő székhelyszolgáltatót válasszuk, ha azt Budapesten keressük!

székhely - szolgáltatás 5 szempont, ami segít abban, hogy a megfelelő székhelyszolgáltatást válasszuk!

székhely szolgáltatás napjainkban rendkívül népszerű megoldást nyújt, hogy bejelentett székhelyet béreljünk cégünk számára. Azonban, mielőtt megegyezünk a székhelyszolgáltatással kapcsolatban, érdemes néhány tanácsot megfogadni, hogy végül minden szempontból kielégítő szolgáltatást válasszunk. A következő szempontokat érdemes figyelembe venni:

  1. Érdemes meggyőződni róla, hogy a székhelyszolgáltatás címén, pontosan, tételesen, részletesen milyen szolgáltatást kapunk a fizetett havidíjért! Ennek okán fontos tisztázni, hogy mi ingyenes és mi nem a kapott szolgáltatások közül. Így pl. a tárgyalóhasználat, rendszeres postázás, telefon és fax használat, vagy a számítógép- és internethasználat!
  2. Érdemes tájékozódni, hogy az adott székhelyen átveszik-e a leveleket!
  3. Szintén fontos szempont, hogy biztosítanak-e számunkra iratőrzést, illetve hogy ezt tartalmazza-e a szerződés.
  4. Ellenőrizzük le, hogy a szerződés székhelyszolgáltatási jogviszonyról vagy pedig bérleti jogviszonyról szól-e. Abban az esetben, ha bérleti szerződésről szól, akkor az jogellenes.
  5. Nem szabad mindig a legolcsóbb megoldást választani, sokkal fontosabb, hogy jogi szempontokban feleljen meg az elvárásainknak a székhelyszolgáltatás.

Ha Ön is egy megbízható céget keres székhely szolgáltatással kapcsolatosan, akkor ne habozzon és bátran keressen minket, feltüntetett elérhetőségeinken!


Miért fontos a jó székhely Budapesten?

székhely szolgáltatásra - miért fontos a székhely szolgáltatás BudapestenMinden cégnek szüksége van egy székhelyre, attól függetlenül, hogy mivel is foglalkozik az adott vállalkozás. Persze lényeges tényező, hogy mindez hol helyezkedik el, illetve milyen alapvető tulajdonságokkal bír. Gondolva itt a környék lehetőségeire, mint étterem, bevásárló központ és így tovább, vagy a parkolásra, esetleg a belső kialakításra.

Számos előnnyel jár egy könnyen megközelíthető, jó környéken lévő, kulturált iroda, mivel ide az alkalmazottaink is szívesebben járnak be, illetve jó benyomást kelthetünk a leendő vagy meglévő ügyfeleinkre is egy esetleges tárgyalás vagy szerződéskötés során. Tehát általánosan elmondható, hogy sok múlik a megfelelő székhelyen. Ahhoz, hogy megtaláljuk a legideálisabbat, megfelelő székhely szolgáltatásra van szükségünk. Melyet érdemes minden esetben olyan cégre bízni, akik komoly tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren!

Válasszon minket, ha profi és teljes körű székhely szolgáltatásra van szüksége! Nálunk megtalálhatja azt a székhelyet, melyre a leginkább szüksége van cége sikerei érdekében!


Mit jelent a cég székhely egy vállalkozás életében?székhely - szolgáltatás székhelyszolgáltatás cég székhely

A válasz első pillantásra pofon egyszerűnek tűnhet, hiszen székhely nélkül nincsen cég sem, azonban ennél jóval árnyaltabb a helyzet. Az, hogy a vállalkozás hova van bejegyezve, egyfajta presztízskérdést is jelent, mivel a jó környékekhez kapcsolódó cégek felé a bizalom is nagyobb, több megrendelést vonzhatnak, mint kevésbé kellemes helyen található társaik.

székhely szolgáltatás remek lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy olyan helyszínhez kapcsolódjon a cége, amely jót tesz a hírének és a hozzá kapcsolódó bizalomnak! Amennyiben úgy dönt, hogy minket választ, akkor bátran számíthat rá, hogy szolgáltatásunk megbízható alapokat nyújt Önnek, amelyre nyugodt szívvel építheti terveit. Ráadásul a postai küldemények miatt sem kell aggódnia, hiszen a székhelyszolgáltatás keretében ezekről is gondoskodunk!

Keressen minket bizalommal Ön is, ha kérdése lenne a székhely szolgáltatással kapcsolatban, vagy éppen szüksége lenne az általunk nyújtott lehetőségre! Kollégáink készséggel segítenek Önnek!

netablak Hírek Honlapkészítés