Székhely szolgáltatás – székhely Budapest

Székhely Szolgáltatás Székhelyszolgálat.hu kapcsolat

Home »  Székhelyszolgálat.hu-Budapest »  Székhely Szolgáltatás Székhelyszolgálat.hu kapcsolat

Székhely Szolgáltatás Székhelyszolgálat.hu kapcsolat

On december 7, 2011, Posted by , In Székhelyszolgálat.hu-Budapest, By ,,,,,,,,,,,,, , With Székhely Szolgáltatás Székhelyszolgálat.hu kapcsolat bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

[ T:. 06-1-267-4254 ] kapcsolat érdeklődés

Cégszékhely székhelyszolgálat iroda-bérbeadás érdeklődés elküldése

Cég székhely feltételei - Székhelyszolgálat Budapest

Kft székhelye, cég székhely szolgáltatás Budapesten

Székhely szolgáltatás Budapesten előnyeiKomplex adminisztratív ügyintézést székhely szolgáltatás keretében, postai küldemények kezelése.

 

Székhely szolgáltatás Budapesten előnyeiRendszeres értesítést telefonon vagy e-mailen megállapodás szerint szolgáltató és székhelyszolgáltatást igénybe vevő között.

 

Székhely szolgáltatás Budapesten előnyeiKedvező díj és Székhelyszolgálati költségek, cégügyintézés ügyvédi háttérrel.

 

Székhely szolgáltatás Budapesten előnyeiTeljes körű könyvelési könyvelő szolgáltatás. (választható székhelyszolgáltatás igénybevételénél kedvezményekkel)

 

Székhely szolgáltatás Budapesten előnyeiSzékhely tárgyaló Budapesten, és számítógép, internet igénybevétele.(előre egyeztetve) (választható)

 

Székhely szolgáltatás Budapesten előnyeiNem igényel irodai jellegű beruházást székhelyszolgáltatást igénybe vevő cég részéről

 

Székhely szolgáltatás Budapesten előnyeiHa elköltözik lakhelyéről, és cégének az a székhelye, akkor a megfelelő iratokkal be kell jelentenie ezt az illetékes szerveknek. Ha nálunk van székhelye, ilyen gondja nincs, bármikor rugalmasan gondolkodhat.

Székhelyszolgálat érdeklődés kapcsolat

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tisztelt Ügyfelünk!

  • A Posta törvény 2013. július 1-jével megváltozik. A postai küldeményeket ezen túl csak érvényes postai meghatalmazással áll módunk és lehetőségünk mint székhelyszolgáltatás átvenni.
  • Önnek az alábbi teendője van a meghatalmazás érvényesítéséhez:
  • – Befárad a helyi postahivatalba, ahol érvényesítik a kitöltött postai meghatalmazást.(székhelyszolgáltatásunkat bizza meg)
  • – A hitelesített meghatalmazást 2 példányban visszaküldi nekünk Székhely szolgáltatónak, mellékelve hozzá egy aktuális aláírási címpéldányt és társasági szerződést, végzést. A meghatalmazást kizárólag csak az ügyvezető érvényesíttetheti és csak postai alkalmazott előtt írhatja alá.
  • Az érvényesítésre ne felejtse el magával vinni az eredeti társasági szerződést, eredeti aláírási címpéldányt, cégkivonatot v. végzést.
  • A hitelesített meghatalmazást székhely szolgáltató irodánk leadja a helyi postahivatalnál, így továbbra is módunkban áll küldeményeit átvenni.
  • Kérjük a fent leírtakkal sürgősen intézni szíveskedjenek, ellenkező esetben a székhelyre érkező küldeményeket a posta nem adja át székhely szolgáltató irodánk részére, kizárólag csak értesítést tudunk átvenni róla, a tartási idő letelte utána küldeményt „nem kereste” jogcímmel visszaküldi, (posta) ennek ellenére a hivatalok azt kézbesítettnek tekintik.

székhelyszolgálat.hu
2013-06-17

Hirdetés

naturbiobolt masszázs és masszőr szolgáltatásai

Comments are closed.