5 szempont, ami segít abban, hogy a megfelelő székhelyszolgáltatót válasszuk, ha azt Budapesten keressük!

székhely - szolgáltatás 5 szempont, ami segít abban, hogy a megfelelő székhelyszolgáltatást válasszuk!

székhely szolgáltatás napjainkban rendkívül népszerű megoldást nyújt, hogy bejelentett székhelyet béreljünk cégünk számára. Azonban, mielőtt megegyezünk a székhelyszolgáltatással kapcsolatban, érdemes néhány tanácsot megfogadni, hogy végül minden szempontból kielégítő szolgáltatást válasszunk. A következő szempontokat érdemes figyelembe venni:

  1. Érdemes meggyőződni róla, hogy a székhelyszolgáltatás címén, pontosan, tételesen, részletesen milyen szolgáltatást kapunk a fizetett havidíjért! Ennek okán fontos tisztázni, hogy mi ingyenes és mi nem a kapott szolgáltatások közül. Így pl. a tárgyalóhasználat, rendszeres postázás, telefon és fax használat, vagy a számítógép- és internethasználat!
  2. Érdemes tájékozódni, hogy az adott székhelyen átveszik-e a leveleket!
  3. Szintén fontos szempont, hogy biztosítanak-e számunkra iratőrzést, illetve hogy ezt tartalmazza-e a szerződés.
  4. Ellenőrizzük le, hogy a szerződés székhelyszolgáltatási jogviszonyról vagy pedig bérleti jogviszonyról szól-e. Abban az esetben, ha bérleti szerződésről szól, akkor az jogellenes.
  5. Nem szabad mindig a legolcsóbb megoldást választani, sokkal fontosabb, hogy jogi szempontokban feleljen meg az elvárásainknak a székhelyszolgáltatás.

Ha Ön is egy megbízható céget keres székhely szolgáltatással kapcsolatosan, akkor ne habozzon és bátran keressen minket, feltüntetett elérhetőségeinken!