ALL IN ONE csomag

Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás Budapesten minden az egybenALL IN ONE csomag [székhely szolgáltatás - cégalapítás - könyvelés]

Mindent egy helyen talál cége megalapításához és rendeltetésszerű működéséhez - cégszékhely, könyvvitel, jogi és adó tanácsadás, cégek komplex ügyvitelének biztosítása.

De mit is jelent az ALL IN ONEcsomag?

-Cégalapítást (persze elektronikusan benyújtva)

-Teljes körű könyvelést, könyvviteli szolgáltatást, ami tartalmazza a számlák feldolgozásán túl, a bevallások elkészítését, bevallások benyújtását hivatalos szervek felé, üzletviteli tanácsadást, adó minimalizálást, képviseletet, stb.. (a többit személyesen elmondjuk).

-Székhelyszolgáltatás, irodai szolgálati lehetőséget, fénymásolási lehetőséget, email értesítést, Internetes hálózat és számítógép használat, WIFI, postai küldemények átvételét, és tárgyalásokra exkluzív iroda használati lehetőséget, stb...

Az ALL IN ONE csomag kedvezményeket biztosít, hiszen bizalmával nemcsak székhely szolgáltatásunkat, hanem cégének, vállalkozásának, alapítását, könyvelését is ránk bízza.

Felkeltette érdeklődését ALL IN ONE csomagunk? Hívjon minket bátran!

Csak a székhelyszolgálat Budapesten érdekli?

Székhely szolgáltatás szerződés feltétele kedvezmény

3500 Ft/hó Székhelyszolgáltatás Budapesten? Érdeklődjön részletekért irodánkban.

 

Miért válassza ALL IN ONE szolgáltatásunkat?

székhelyszolgáltatásunkSzékhelyszolgáltatási tevékenységünk keretében lehetősége van arra, hogy minden cégalapítási lépést ránk bízzon. Hogy ez miért előnyös az Ön számára? Azért, mert rengeteg terhet leveszünk a válláról, Ön pedig teljes mértékben az új vállalkozására koncentrálhat!

Ha valódi szakértőkre van szüksége, ha szeretné olyanokra bízni ügyeit, akik megfelelő hozzáértéssel tudják kézben tartani, míg Ön azzal foglalkozhat, hogy felvirágoztathassa cégét, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Székhelyszolgáltatás mellett elvégezzük a cégalapítást, a könyvelést, de még arra is lehetőség van, hogy a bankszámla ügyek gondját is levegyük a válláról.

Ne feledje, székhelyszolgáltatásunk teljeskörű! Ha minket választ, akkor nem fog csalódni, hiszen szakértőink tudják, hogy mire van szükség ahhoz, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Mivel számukra is fontos az Ön vállalkozása és sikere, így a legnagyobb odafigyeléssel járunk el minden felmerülő ügyben.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Hasznosnak találja szolgáltatásunkat hívjon minket bátran!

Hívjon minket: +36/1-267-42-54 vagy kérjen ajánlatot itt

Van egy jó ötlete?

székhelyszolgálatMindünk fejében fogalmazódnak meg olyan ötletek, amik akár sikeresek is lehetnek, kevesebben vannak, akik tesznek is egyéni önmegvalósításukért. Még kevesebben, akik eljutnak odáig, hogy céget alapítsanak egyéni elképzelésük, termékeik vagy szolgáltatásaik kamatoztatására. Mi most hozzájuk szeretnénk szólni.

Kezdő vállalkozó és elveszettnek érzi magát a cégalapítás menetét illetően? Mi segítünk Önnek! Munkatársaink szakavatottak a vállalkozások indításában, kezelésében, a könyvelésben és minden teendőben, amelyre csak szüksége lehet egy cég hosszú távú és stabil fenntartásához. Levesszük válláról azokat a terheket, melyek visszatartják céljai megvalósításától, Önnek csak a sikerrel kell foglalkoznia, a papírmunkát pedig bízza ránk!

Vegye igénybe székhelyszolgáltatásunkat, a megfelelő székhely megtalálása a hazai ingatlan viszonyokban sokszor okoz fejtörést a vállalkozóknak, velünk ez is egyszerű! A legmegfelelőbb székhely megtalálása cégalapításhoz akár hosszú hónapokat is igénybe vehet, amennyiben egyedül kezd neki. Nem utolsó sorban mi kifejezetten nemrég alapult cégeknek kínáljuk székhelyeinket, így az anyagi vonzat miatt sem kell aggódnia.

Egyszóval, ha szeretné, cége sikerét már az indulásnál megalapozni, forduljon hozzánk! Mi garantáltan segítünk Önnek minden kezdeti nehézség leküzdésében, ezek után pedig cége fenntartásában is. Válassza ALL IN ONE csomagunkat vállalkozása sikere érdekében!

Koncentráljon kizárólag a fejlődésre!

Koncentráljon kizárólag a fejlődésre!Gondolt már arra, hogy rengeteg problémától és vesződségtől megkímélheti magát, ha a cége alapításához, a székhelyszolgáltatáshoz, vagy éppen a könyvelési ügyek elvégzéséhez profi szakemberek segítségét kéri? Na és arra, hogy mindezt akár egy helyen is megoldhatja?

Nálunk lehetőség van arra, hogy mindent könnyedén elintézzen! ALL IN ONE szolgáltatásunk segítségével nem kell többé azon törnie a fejét, hogy miként is végez majd el mindent! Miért jár jól, ha ránk bízza az ügyek intézését?

  • A székhelyszolgáltatás keretein belül is széles skálán mozognak a lehetőségek, amelyeket kihasználhat.
  • A könyvelés sem kell, hogy az Ön vállát nyomja, hiszen ha szeretné, akkor ezt is elvégezzük.
  • Mindent magasan képzett szakemberek kezében tudhat, ráadásul egy helyen, így Ön nyugodtan az ötletei megvalósítására fordíthatja az energiáit.

Keressen minket bátran, hogy egy füst alatt elintézhesse a székhelyszolgáltatással és a könyveléssel kapcsolatos teendőket! Várjuk jelentkezését!

Hasznosnak találja szolgáltatásunkat hívjon minket bátran!

Hívjon minket: +36/1-267-42-54 vagy kérjen ajánlatot itt

Egy gonddal kevesebb havonta: bérszámfejtés profikkal

Egy gonddal kevesebb havonta: bérszámfejtés profikkalEgy vállalkozás életében kikerülhetetlen feladat a bérszámfejtés folyamata. Ezt mindenképpen szakemberre bízzuk, hiszen így lehetünk biztosak abban, hogy minden pénz a maga helyére kerül. Ha minket választ, Önnek nincs más dolga, csak megbízni a szaktudásunkban és ránk bízni a számolást!

Nem árt azonban legalább nagyjából tisztában lenni azzal, hogyan is működik mindez, milyen lépésekből épül fel a bérszámfejtés. Ha megvan a megfelelő megbízott a feladatra, annyi a dolgunk, hogy minden hónapban elküldjük a részére a szükséges adatokat egy táblázatban. Ezután azok feldolgozásra kerülnek az aktuális jogszabályok figyelembe vételével. Bizonyos keretek között lehetőség van módosításokra is, ha a megfelelő adatok időben megérkeznek. Jóváhagyást követően elkészülnek a bérlisták, az utaláshoz szükséges dokumentumok is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és dolgozzon olyan partnerrel, akire hosszú távon lehet számítani, és aki a cég életébe stabilitást és megbízhatóságot képes vinni!

Vállalkozástámogatás, már a kezdetektől!

Vállalkozástámogatás, már a kezdetektől!Egy vállalkozást indítani manapság egyszerű folyamatnak tűnhet, de egyáltalán nem az! Azok közül, akik egymaguk vágnak bele egy cég felépítésébe, sokan megrekednek, a legrosszabb esetben pedig el is buknak.

A magánvállalkozások csupán egynegyede az, ami képes megállni a lábán a cégalapítást követően. Ennek két fő oka van, a telített piac és az ingadozó gazdaság. De sok esetben az is közrejátszhat, hogy a cégalapítás során a tulajdonosok nem vesznek igénybe semmilyen külső segítséget, igyekeznek mindent maguk megoldani.

Ez utóbbi indok gyakori a fiatal, tapasztalatlan vállalkozók körében, hiszen az önbizalom és tettvágy, ami egy ambiciózus fiatalban él, kétélű fegyver. A titok nyitja, hogy tudunk-e és merünk-e külső segítséget kérni, legyen szó székhelyszolgáltatásról, könyvelésről vagy tanácsadásról. Az üzlet világában már régóta tevékenykedők körében végzett felmérések szerint, sokuk, ha újra kezdhetné, bevonna egy külsős szakértő csapatot a cégalapítás folyamán, ezzel is biztosabbá és könnyedebbé téve a vállalkozás jövőjét.

Ha Ön is szeretné tapasztalt szakemberekre bízni a könyvelést, székhelyszolgáltatást, vagy esetleg tanácsadásra lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

Székhelyszolgáltatás és cégalapítás együtt? Elintézzük Ön helyett!

Székhelyszolgáltatás és cégalapítás együtt? Elintézzük Ön helyett!Egy induló vállalkozás nagy körültekintést kíván, sok részletre kell odafigyelni ahhoz, hogy a kezdeti lendület a későbbiekben is megmaradjon és folyamatosan fejlődve sikerre lehessen vinni a céget. Mi ebben szeretnénk segíteni minden kedves új ügyfelünknek. Mikor és miért forduljon hozzánk?

Cégalapítással és székhelyszolgáltatással foglalkozunk, ezeket pedig külön-külön, vagy együtt is kínáljuk ügyfeleinknek. Forduljon hozzánk bizalommal és mi lebonyolítjuk Önnek a cégalapítással járó ügyintézést, az ehhez szükséges okmányok szakszerű kitöltését és benyújtását! Ezután sem engedjük el új ügyfeleink kezét, mert székhelyszolgáltatást is nyújtunk, amivel sikeresen lefaraghatnak a költségekből és azonnal megkezdhetik működésüket. Ahelyett, hogy irodabérléssel kapcsolatos teendők miatt fájna a feje, helyszínkereséssel, bérleti díj megfizetésével kellene törődnie, elég ránk bíznia ezt a dolgot is. Munkatársaink fix helyen intézik a papírmunkát, a postát, a kapcsolattartást és megkönnyítik az induló vállalkozás ügyeit!

Keressen bennünket bizalommal, ha a cégalapítás mellett székhelyszolgáltatásra is szüksége lenne!

All-in-one-csomag: Székhelyszolgáltatás-cégalapitás-könyvelés

All-in-one-csomag: Székhelyszolgáltatás-cégalapitás-könyvelésEgy cég beindítása nem könnyű, különösen akkor, amikor még nincs meg a teljes alkalmazotti gárda. Ön is ilyen helyzetben van? Ez nem azt jelenti, hogy nincs segítsége az üzlet beindításához, csupán jó helyen kell keresnie azt. Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe minőségi és megbízható szolgáltatásainkat, ismerje meg vállalkozás indító all-in-one-csomagunkat!

Miért kihagyhatatlan az all-in-one-csomag? Egy olyan ajánlatról van szó, aminek az igénybevételével Ön sok feladat elintézéstől szabadulhat meg, olyanoktól, mint amilyen a cégalapítás, a különféle adminisztrációs tevékenységek, valamint a könyvelés, és nem utolsósorban az iroda keresése. Nincs szükség arra, hogy hivatalokba rohangáljon, várakozzon, és dokumentumok halmait olvassa át, a cégalapítást mi intézzük Ön helyett! Nincs szükség arra, hogy irodahelyiségre tegyen félre, hogy kutasson a megfelelő épület után, mi biztosítjuk a cég működésének központi helyét. Nincs szükség arra, hogy külön könyvelőt keressen, mi a könyvelést is intézzük! Mindent egy helyen intézhet, ha az all-in-one-csomagunkat választja!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, válassza all-in-one-csomagunkat, és hagyja ránk ügyei intézését!

Közösen, még sikeresebbé válhat vállalkozása
Előre is köszönve megelőlegezett bizalmát:

Tel: 06-1-267-4254