ALL IN ONE csomag

Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás Budapesten minden az egyben

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás és könyvelés egy helyen!

Nálunk mindent egy helyen talál cége megalapításához és rendeltetésszerű működéséhez: cégszékhely, könyvvitel, jogi- és adótanácsadás, cégek komplex ügyvitelének biztosítása.

De mit is jelent az ALL IN ONE csomag?

  • Cégalapítás: Természetesen elektronikus formában benyújtva.
  • Teljes körű könyvelés, könyvviteli szolgáltatás: Tartalmazza többek között a számlák feldolgozását, a bevallások elkészítését és benyújtását a hivatalos szervek felé, üzletviteli tanácsadást, adó minimalizálást, képviseletet.
  • Székhelyszolgáltatás: Sok más tevékenység mellett magába foglalja az irodai szolgálati és fénymásolási lehetőséget, e-mail értesítést, internetes hálózat és számítógép használatát, postai küldemények átvételét, tárgyalásokra exkluzív iroda használati lehetőséget.

Az ALL IN ONE csomag kedvezményeket biztosít, hiszen bizalmával nemcsak székhelyszolgáltatásunkat, hanem  vállalkozásának alapítását, könyvelését is ránk bízza.

Székhely szolgáltatás szerződés feltétele kedvezmény

Felkeltette érdeklődését csomagajánlatunk? Esetleg csak a székhelyszolgáltatást Budapesten venné igénybe 3500 Ft/hó összegért? Hívjon minket bátran vagy érdeklődjön a részletekért irodánkban!

 

székhelyszolgáltatásunk Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás BudapestenSzékhelyszolgáltatási tevékenységünk keretében lehetősége van arra, hogy minden cégalapítási lépést ránk bízzon. Hogy ez miért előnyös az Ön számára? Azért, mert rengeteg terhet leveszünk a válláról, Ön pedig teljes mértékben az új vállalkozására koncentrálhat!

Ha valódi szakértőkre van szüksége, ha szeretné olyanokra bízni ügyeit, akik megfelelő hozzáértéssel tudják kézben tartani, míg Ön azzal foglalkozhat, hogy felvirágoztathassa cégét, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Székhelyszolgáltatás mellett elvégezzük a cégalapítást, a könyvelést, de még arra is lehetőség van, hogy a bankszámla ügyek gondját is levegyük a válláról.

Ne feledje, székhelyszolgáltatásunk teljeskörű! Ha minket választ, akkor nem fog csalódni, hiszen szakértőink tudják, hogy mire van szükség ahhoz, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Mivel számukra is fontos az Ön vállalkozása és sikere, így a legnagyobb odafigyeléssel járunk el minden felmerülő ügyben.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Hasznosnak találja szolgáltatásunkat hívjon minket bátran!

Hívjon minket: +36 1 267 - 4254

Van egy jó ötlete?

 

székhelyszolgálat Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás BudapestenMindünk fejében fogalmazódnak meg olyan ötletek, amik akár sikeresek is lehetnek, kevesebben vannak, akik tesznek is egyéni önmegvalósításukért. Még kevesebben, akik eljutnak odáig, hogy céget alapítsanak egyéni elképzelésük, termékeik vagy szolgáltatásaik kamatoztatására. Mi most hozzájuk szeretnénk szólni.

Kezdő vállalkozó és elveszettnek érzi magát a cégalapítás menetét illetően? Mi segítünk Önnek! Munkatársaink szakavatottak a vállalkozások indításában, kezelésében, a könyvelésben és minden teendőben, amelyre csak szüksége lehet egy cég hosszú távú és stabil fenntartásához. Levesszük válláról azokat a terheket, melyek visszatartják céljai megvalósításától, Önnek csak a sikerrel kell foglalkoznia, a papírmunkát pedig bízza ránk!

Vegye igénybe székhelyszolgáltatásunkat, a megfelelő székhely megtalálása a hazai ingatlan viszonyokban sokszor okoz fejtörést a vállalkozóknak, velünk ez is egyszerű! A legmegfelelőbb székhely megtalálása cégalapításhoz akár hosszú hónapokat is igénybe vehet, amennyiben egyedül kezd neki. Nem utolsó sorban mi kifejezetten nemrég alapult cégeknek kínáljuk székhelyeinket, így az anyagi vonzat miatt sem kell aggódnia.

Egyszóval, ha szeretné, cége sikerét már az indulásnál megalapozni, forduljon hozzánk! Mi garantáltan segítünk Önnek minden kezdeti nehézség leküzdésében, ezek után pedig cége fenntartásában is. Válassza ALL IN ONE csomagunkat vállalkozása sikere érdekében!

Koncentráljon kizárólag a fejlődésre!

 

Koncentráljon kizárólag a fejlődésre! Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás BudapestenGondolt már arra, hogy rengeteg problémától és vesződségtől megkímélheti magát, ha a cége alapításához, a székhelyszolgáltatáshoz, vagy éppen a könyvelési ügyek elvégzéséhez profi szakemberek segítségét kéri? Na és arra, hogy mindezt akár egy helyen is megoldhatja?

Nálunk lehetőség van arra, hogy mindent könnyedén elintézzen! ALL IN ONE szolgáltatásunk segítségével nem kell többé azon törnie a fejét, hogy miként is végez majd el mindent! Miért jár jól, ha ránk bízza az ügyek intézését?

  • székhelyszolgáltatás keretein belül is széles skálán mozognak a lehetőségek, amelyeket kihasználhat.
  • A könyvelés sem kell, hogy az Ön vállát nyomja, hiszen ha szeretné, akkor ezt is elvégezzük.
  • Mindent magasan képzett szakemberek kezében tudhat, ráadásul egy helyen, így Ön nyugodtan az ötletei megvalósítására fordíthatja az energiáit.

Keressen minket bátran, hogy egy füst alatt elintézhesse a székhelyszolgáltatással és a könyveléssel kapcsolatos teendőket! Várjuk jelentkezését!

Hasznosnak találja szolgáltatásunkat hívjon minket bátran!

Hívjon minket: +36 1 267 - 4254

Egy gonddal kevesebb havonta: bérszámfejtés profikkal

 

Egy gonddal kevesebb havonta: bérszámfejtés profikkal Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás BudapestenEgy vállalkozás életében kikerülhetetlen feladat a bérszámfejtés folyamata. Ezt mindenképpen szakemberre bízzuk, hiszen így lehetünk biztosak abban, hogy minden pénz a maga helyére kerül. Ha minket választ, Önnek nincs más dolga, csak megbízni a szaktudásunkban és ránk bízni a számolást!

Nem árt azonban legalább nagyjából tisztában lenni azzal, hogyan is működik mindez, milyen lépésekből épül fel a bérszámfejtés. Ha megvan a megfelelő megbízott a feladatra, annyi a dolgunk, hogy minden hónapban elküldjük a részére a szükséges adatokat egy táblázatban. Ezután azok feldolgozásra kerülnek az aktuális jogszabályok figyelembe vételével. Bizonyos keretek között lehetőség van módosításokra is, ha a megfelelő adatok időben megérkeznek. Jóváhagyást követően elkészülnek a bérlisták, az utaláshoz szükséges dokumentumok is.

Forduljon hozzánk bizalommal, és dolgozzon olyan partnerrel, akire hosszú távon lehet számítani, és aki a cég életébe stabilitást és megbízhatóságot képes vinni!

Vállalkozástámogatás, már a kezdetektől!

 

Vállalkozástámogatás, már a kezdetektől! Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás BudapestenEgy vállalkozást indítani manapság egyszerű folyamatnak tűnhet, de egyáltalán nem az! Azok közül, akik egymaguk vágnak bele egy cég felépítésébe, sokan megrekednek, a legrosszabb esetben pedig el is buknak.

A magánvállalkozások csupán egynegyede az, ami képes megállni a lábán a cégalapítást követően. Ennek két fő oka van, a telített piac és az ingadozó gazdaság. De sok esetben az is közrejátszhat, hogy a cégalapítás során a tulajdonosok nem vesznek igénybe semmilyen külső segítséget, igyekeznek mindent maguk megoldani.

Ez utóbbi indok gyakori a fiatal, tapasztalatlan vállalkozók körében, hiszen az önbizalom és tettvágy, ami egy ambiciózus fiatalban él, kétélű fegyver. A titok nyitja, hogy tudunk-e és merünk-e külső segítséget kérni, legyen szó székhelyszolgáltatásrólkönyvelésről vagy tanácsadásról. Az üzlet világában már régóta tevékenykedők körében végzett felmérések szerint, sokuk, ha újra kezdhetné, bevonna egy külsős szakértő csapatot a cégalapítás folyamán, ezzel is biztosabbá és könnyedebbé téve a vállalkozás jövőjét.

Ha Ön is szeretné tapasztalt szakemberekre bízni a könyveléstszékhelyszolgáltatást, vagy esetleg tanácsadásra lenne szüksége, keressen minket bizalommal!

Székhelyszolgáltatás és cégalapítás együtt? Elintézzük Ön helyett!

 

Székhelyszolgáltatás és cégalapítás együtt? Elintézzük Ön helyett! Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás BudapestenEgy induló vállalkozás nagy körültekintést kíván, sok részletre kell odafigyelni ahhoz, hogy a kezdeti lendület a későbbiekben is megmaradjon és folyamatosan fejlődve sikerre lehessen vinni a céget. Mi ebben szeretnénk segíteni minden kedves új ügyfelünknek. Mikor és miért forduljon hozzánk?

Cégalapítással és székhelyszolgáltatással foglalkozunk, ezeket pedig külön-külön, vagy együtt is kínáljuk ügyfeleinknek. Forduljon hozzánk bizalommal és mi lebonyolítjuk Önnek a cégalapítással járó ügyintézést, az ehhez szükséges okmányok szakszerű kitöltését és benyújtását! Ezután sem engedjük el új ügyfeleink kezét, mert székhelyszolgáltatást is nyújtunk, amivel sikeresen lefaraghatnak a költségekből és azonnal megkezdhetik működésüket. Ahelyett, hogy irodabérléssel kapcsolatos teendők miatt fájna a feje, helyszínkereséssel, bérleti díj megfizetésével kellene törődnie, elég ránk bíznia ezt a dolgot is. Munkatársaink fix helyen intézik a papírmunkát, a postát, a kapcsolattartást és megkönnyítik az induló vállalkozás ügyeit!

Keressen bennünket bizalommal, ha a cégalapítás mellett székhelyszolgáltatásra is szüksége lenne!

All-in-one-csomag: Székhelyszolgáltatás-cégalapitás-könyvelés

 

All-in-one-csomag: Székhelyszolgáltatás-cégalapitás-könyvelés Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás BudapestenEgy cég beindítása nem könnyű, különösen akkor, amikor még nincs meg a teljes alkalmazotti gárda. Ön is ilyen helyzetben van? Ez nem azt jelenti, hogy nincs segítsége az üzlet beindításához, csupán jó helyen kell keresnie azt. Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe minőségi és megbízható szolgáltatásainkat, ismerje meg vállalkozás indító all-in-one-csomagunkat!

Miért kihagyhatatlan az all-in-one-csomag? Egy olyan ajánlatról van szó, aminek az igénybevételével Ön sok feladat elintézéstől szabadulhat meg, olyanoktól, mint amilyen a cégalapítás, a különféle adminisztrációs tevékenységek, valamint a könyvelés, és nem utolsósorban az iroda keresése. Nincs szükség arra, hogy hivatalokba rohangáljon, várakozzon, és dokumentumok halmait olvassa át, a cégalapítást mi intézzük Ön helyett! Nincs szükség arra, hogy irodahelyiségre tegyen félre, hogy kutasson a megfelelő épület után, mi biztosítjuk a cég működésének központi helyét. Nincs szükség arra, hogy külön könyvelőt keressen, mi a könyvelést is intézzük! Mindent egy helyen intézhet, ha az all-in-one-csomagunkat választja!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, válassza all-in-one-csomagunkat, és hagyja ránk ügyei intézését!

Milyen kiadások merülnek fel az alapítás mellett egy új cég esetén? Milyen kedvezmények állnak a cégem rendelkezésére?

 

Milyen kiadások merülnek fel az alapítás mellett egy új cég esetén? Milyen kedvezmények állnak a cégem rendelkezésére?Egy új vállalkozás elindítását számos intézkedés előzi meg, ezek közé tartozik a cég alapításával járó hivatalos ügyintézés is. Ahhoz, hogy hivatalosan is elismerjék, illetve bejegyezzék, bizonyos költségeket is meg kell fizetni.

Jó hír a vállalkozóknak, hogy számíthatnak kedvezményekre is! 2017. március 16.-tól a Cégközlönyben történő közzétételi díj, valamint a cégbejegyzés illetéke ingyenes. Természetesen a cégalapításhoz szükséges költségek összege kis mértékben eltérhet attól függően, hogy milyen cégformát választunk, illetve a megbízott szolgáltató munkadíja is alakíthatja a végösszeget.

A cégalapítás költségeit így 2018-ban az ügyvédi megbízási díj, a JÜB, vagyis a jogügyletek biztonságát elősegítő keretrendszeren történő adatlekérés díja, a Kft. alapítás illetéke, Bt. alapítás illetéke (ha az egyszerűsített eljárást választjuk, akkor ez 0 Ft.), végül pedig a tulajdoni lap költsége teszi ki.

Keresse fel irodánkat bizalommal, vagy lépjen velünk kapcsolatba honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, hogy megkönnyíthessük az Ön számára is a cégalapítás procedúráját!

 

Közösen, még sikeresebbé válhat vállalkozása
Előre is köszönve megelőlegezett bizalmát:

Tel: 06-1-267-4254

Vállalkozol? Fontos határidő jár le egy hét múlva

Alig egy hetük van a kötelező bejelentésre azoknak a cégeknek és egyéni vállalkozóknak, akik eddig székhelyszolgáltatást vettek igénybe.

Forrás: http://www.nlcafe.hu/otthon/20170922/szekhelyszolgaltatas-bejelentes-hatarido-ceg-egyeni-vallalkozo/

Székhelyszolgáltatás bejelentése - Szeptember 29-ig kell az adatokat közölni

Egy hetük maradt a bejelentésre azoknak a vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak, amelyek már tavaly vagy azelőtt székhelyszolgáltatást vettek igénybe, és ez az idén sem változott: a székhelyszolgáltató adatairól szeptember 29-ig kell bejelentést tenniük a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) - közölte a hivatal.

Forrás: http://www.jogiforum.hu/hirek/38184

Egy hetük van még a bejelentésre a székhelyszolgáltatást igénybe vevő cégeknek

Egy hetük maradt a bejelentésre azoknak a vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak, amelyek már tavaly vagy azelőtt székhelyszolgáltatást vettek igénybe, és ez az idén sem változott: a székhelyszolgáltató adatairól szeptember 29-ig kell bejelentést tenniük a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) – közölte a hivatal pénteken az MTI-vel.

Forrás: https://www.sonline.hu/gazdasag/hazai-gazdasag/egy-hetuk-van-meg-bejelentesre-szekhelyszolgaltatast-igenybe-vevo-cegeknek-844883/

Egy hét maradt a kötelező cégbejegyzésre

Egy hetük maradt a bejelentésre azoknak a cégbejegyzésre kötelezett vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak, amelyek már tavaly vagy azelőtt székhelyszolgáltatást vettek igénybe, és ez idén sem változott. A székhelyszolgáltató adatairól 2017. szeptember 29-ig kell bejelentést tenniük a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak.

Forrás: http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/egy-het-maradt-a-kotelezo-cegbejegyzesre/

NAV: még egy hetük maradt a bejelentésre a székhelyszolgáltatást igénybevevő cégeknek

Egy hetük maradt a bejelentésre azoknak a vállalkozásoknak és egyéni vállalkozóknak, amelyek már tavaly vagy azelőtt székhelyszolgáltatást vettek igénybe, és ez az idén sem változott: a székhelyszolgáltató adatairól szeptember 29-ig kell bejelentést tenniük a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) - közölte a hivatal pénteken az MTI-vel. A NAV közleménye emlékeztet: üzleti vállalkozás alapításának, működtetésének egyik alapfeltétele, hogy az adózónak legyen székhelye, ahol az iratait átveszi...Facebook
Google Plus
Twitter

Forrás: https://www.elemzeskozpont.hu/nav-meg-egy-hetuk-maradt-bejelentesre-szekhelyszolgaltatast

Fontos határidő közeleg vállalkozóknak, cégeknek

Már csak két hét maradt arra, hogy a NAV-nak jelentse, aki székhelyszolgáltatást vesz igénybe. Büntetés terhe mellett.

Forrás: http://24.hu/fn/gazdasag/2017/09/13/fontos-hatarido-kozeleg-vallalkozoknak-cegeknek/

Bajban a cégtemetők

Legkésőbb szeptember 29-ig minden vállalkozásnak be kell jelentenie a NAV számára, ha székhelyszolgáltatást vesz igénybe. A székhelyszolgáltatók ugyanis, bár hasznosak lehetnek például egy külföldi vállalkozó számára, sokszor a cégmegszüntetések költségei elől menekülő vállalkozók mentsvárai lettek.

Forrás: http://www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/bajban-a-cegtemetok/

Hírszemle

székhelyszolgáltatás
1 day ago
Közbeszerzés befolyásolása miatt 9 évre elítéltek két volt minisztert Szlovákiában

A szlovák építésügyi és vidékfejlesztési minisztérium két egymás utáni vezetőjét ítélte el a bíróság.

1 day ago
Halálos baleset történt egy székesfehérvári üzemben

Egy darukezelő szenvedett halálos balesetet a gyárban.

1 day ago
Csúcsformában a brit humor: mémek a Brexit végjátékában

Lehetetlen helyzetbe sodródott Theresa May brit miniszterelnök, akinek a Brexit-tervét szinte a teljes brit politikai elit a kukába dobná. Egyetlen esélye lehet: hogy senki nem tud jobbat.

2 days ago
Kinyírja a Brexit-megállapodás a londoni pénzügyi központot

Megdöbbentő - kommentálta a megállapodást egy pénzügyi szakértő.

2 days ago
Az EP maximálta az unión belüli mobilhívások árát

A tájékoztatás szerint az európai elektronikus hírközlési kódex új szabályai gyors adatkapcsolatot kínálnak a felhasználóknak, valamint biztonságossá és megfizethetővé teszik a ... See more

« 1 of 2 »
Megosztás székhelyszolgáltatás
masszázs centrum Hírcikkek Netablak