ALL IN ONE csomag

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás és könyvelés egy helyen

Cégalapítás, székhelyszolgáltatás és könyvelés egy helyen!

Nálunk mindent egy helyen talál cége megalapításához és rendeltetésszerű működéséhez: cégszékhely, könyvvitel, jogi- és adótanácsadás, cégek komplex ügyvitelének biztosítása.

De mit is jelent az ALL IN ONE csomag?

  • Cégalapítás: Természetesen elektronikus formában benyújtva.
  • Teljes körű könyvelés, könyvviteli szolgáltatás: Tartalmazza többek között a számlák feldolgozását, a bevallások elkészítését és benyújtását a hivatalos szervek felé, üzletviteli tanácsadást, adó minimalizálást, képviseletet.
  • Székhelyszolgáltatás: Sok más tevékenység mellett magába foglalja az irodai szolgálati és fénymásolási lehetőséget, e-mail értesítést, internetes hálózat és számítógép használatát, postai küldemények átvételét, tárgyalásokra exkluzív iroda használati lehetőséget.

Az ALL IN ONE csomag kedvezményeket biztosít, hiszen bizalmával nemcsak székhelyszolgáltatásunkat, hanem  vállalkozásának alapítását, könyvelését is ránk bízza.


Felkeltette érdeklődését csomagajánlatunk? Esetleg csak a székhelyszolgáltatást Budapesten venné igénybe 3500 Ft/hó összegért? Hívjon minket bátran vagy érdeklődjön a részletekért irodánkban!

székhelyszolgáltatásunk Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás Budapesten

Székhelyszolgáltatási tevékenységünk keretében lehetősége van arra, hogy minden cégalapítási lépést ránk bízzon. Hogy ez miért előnyös az Ön számára? Azért, mert rengeteg terhet leveszünk a válláról, Ön pedig teljes mértékben az új vállalkozására koncentrálhat!

Ha valódi szakértőkre van szüksége, ha szeretné olyanokra bízni ügyeit, akik megfelelő hozzáértéssel tudják kézben tartani, míg Ön azzal foglalkozhat, hogy felvirágoztathassa cégét, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Székhelyszolgáltatás mellett elvégezzük a cégalapítást, a könyvelést, de még arra is lehetőség van, hogy a bankszámla ügyek gondját is levegyük a válláról.

Ne feledje, székhelyszolgáltatásunk teljeskörű! Ha minket választ, akkor nem fog csalódni, hiszen szakértőink tudják, hogy mire van szükség ahhoz, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Mivel számukra is fontos az Ön vállalkozása és sikere, így a legnagyobb odafigyeléssel járunk el minden felmerülő ügyben.

Amennyiben bármilyen kérdése merül fel szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben hasznosnak találja szolgáltatásunkat, hívjon minket bátran!

Hívjon minket:

 +36 1 267 – 4254


Székhelyszolgáltatás ALL IN ONE csomagban!

helyszolgáltatás ALL IN ONE csomagban

Minden cégnek szüksége van egy biztos háttérre ahhoz, hogy hosszú távon sikeresen tudjon működni. A megbízható irodai háttér kiváló alapot szolgáltat ahhoz, hogy minden gördülékenyen működjön. Amennyiben cége nem rendelkezik irodával, illetve irodai személyzettel, dönthet úgy, hogy ALL IN ONE csomagunk keretein belül igénybe veszi komplex szolgáltatásainkat. Ha nem szeretne irodabérlésre költeni vagy a saját otthonában dolgozni, de szüksége van háttértámogatásra, ismerje meg, mit kínál az ALL IN ONE csomag!

Ha székhelyszolgáltatással kapcsolatos csomagunkat választja, biztosítjuk Önnek a teljes körű ügyintézést a postai küldemények koordinálásától az adminisztratív feladatok elvégzésén át a telefonos értesítések kezeléséig. Ez még nem minden, mert a székhelyszolgáltatáshoz tartozik a megbeszélt időpontokban biztosított tárgyaló használata, könyvelés, a berendezések, illetve internethasználat is.

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg mindent székhelyszolgáltatásunkról, illetve ALL IN ONE csomagunkról!

 

Van egy jó ötlete?

székhelyszolgáltatás Budapesten

Mindünk fejében fogalmazódnak meg olyan ötletek, amik akár sikeresek is lehetnek, kevesebben vannak, akik tesznek is egyéni önmegvalósításukért. Még kevesebben, akik eljutnak odáig, hogy céget alapítsanak egyéni elképzelésük, termékeik vagy szolgáltatásaik kamatoztatására. Mi most hozzájuk szeretnénk szólni.

Kezdő vállalkozó és elveszettnek érzi magát a cégalapítás menetét illetően? Mi segítünk Önnek! Munkatársaink szakavatottak a vállalkozások indításában, kezelésében, a könyvelésben és minden teendőben, amelyre csak szüksége lehet egy cég hosszú távú és stabil fenntartásához. Levesszük válláról azokat a terheket, melyek visszatartják céljai megvalósításától, Önnek csak a sikerrel kell foglalkoznia, a papírmunkát pedig bízza ránk!

Vegye igénybe székhelyszolgáltatásunkat, a megfelelő székhely megtalálása a hazai ingatlan viszonyokban sokszor okoz fejtörést a vállalkozóknak, velünk ez is egyszerű! A legmegfelelőbb székhely megtalálása cégalapításhoz akár hosszú hónapokat is igénybe vehet, amennyiben egyedül kezd neki. Nem utolsó sorban mi kifejezetten nemrég alapult cégeknek kínáljuk székhelyeinket, így az anyagi vonzat miatt sem kell aggódnia.

Egyszóval, ha szeretné, cége sikerét már az indulásnál megalapozni, forduljon hozzánk! Mi garantáltan segítünk Önnek minden kezdeti nehézség leküzdésében, ezek után pedig cége fenntartásában is. Válassza ALL IN ONE csomagunkat vállalkozása sikere érdekében!


Székhelyszolgáltatás és cégalapítás együtt? Elintézzük Ön helyett!

Székhelyszolgáltatás és cégalapítás együtt? Elintézzük Ön helyett! Cégalapítás Könyvelés Székhelyszolgáltatás Budapesten

Egy induló vállalkozás nagy körültekintést kíván, sok részletre kell odafigyelni ahhoz, hogy a kezdeti lendület a későbbiekben is megmaradjon és folyamatosan fejlődve sikerre lehessen vinni a céget. Mi ebben szeretnénk segíteni minden kedves új ügyfelünknek. Mikor és miért forduljon hozzánk?

Cégalapítással és székhelyszolgáltatással foglalkozunk, ezeket pedig külön-külön, vagy együtt is kínáljuk ügyfeleinknek. Forduljon hozzánk bizalommal és mi lebonyolítjuk Önnek a cégalapítással járó ügyintézést, az ehhez szükséges okmányok szakszerű kitöltését és benyújtását! Ezután sem engedjük el új ügyfeleink kezét, mert székhelyszolgáltatást is nyújtunk, amivel sikeresen lefaraghatnak a költségekből és azonnal megkezdhetik működésüket. Ahelyett, hogy irodabérléssel kapcsolatos teendők miatt fájna a feje, helyszínkereséssel, bérleti díj megfizetésével kellene törődnie, elég ránk bíznia ezt a dolgot is. Munkatársaink fix helyen intézik a papírmunkát, a postát, a kapcsolattartást és megkönnyítik az induló vállalkozás ügyeit!

Keressen bennünket bizalommal, ha a cégalapítás mellett székhelyszolgáltatásra is szüksége lenne!


Közösen, még sikeresebbé válhat vállalkozása
Előre is köszönve megelőlegezett bizalmát:

 +36 1 267 – 4254

0 Shares