Milyen kiadások merülnek fel az alapítás mellett egy új cég esetén? Milyen kedvezmények állnak a cégem rendelkezésére?

Milyen kiadások merülnek fel az alapítás mellett egy új cég esetén? Milyen kedvezmények állnak a cégem rendelkezésére? Egy új vállalkozás elindítását számos intézkedés előzi meg, ezek közé tartozik a cég alapításával járó hivatalos ügyintézés is. Ahhoz, hogy hivatalosan is elismerjék, illetve bejegyezzék, bizonyos költségeket is meg kell fizetni.

Jó hír a vállalkozóknak, hogy számíthatnak kedvezményekre is! 2017. március 16.-tól a Cégközlönyben történő közzétételi díj, valamint a cégbejegyzés illetéke ingyenes. Természetesen a cégalapításhoz szükséges költségek összege kis mértékben eltérhet attól függően, hogy milyen cégformát választunk, illetve a megbízott szolgáltató munkadíja is alakíthatja a végösszeget.

Acégalapítás költségeit így 2018-ban az ügyvédi megbízási díj, a JÜB, vagyis a jogügyletek biztonságát elősegítő keretrendszeren történő adatlekérés díja, a Kft. alapítás illetéke, Bt. alapítás illetéke (ha az egyszerűsített eljárást választjuk, akkor ez 0 Ft.), végül pedig a tulajdoni lap költsége teszi ki.

Keresse fel irodánkat bizalommal, vagy lépjen velünk kapcsolatba honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, hogy megkönnyíthessük az Ön számára is a cégalapításprocedúráját!

netablak Hírek Honlapkészítés