Székhelyszolgáltatás Kapcsolat

Kapcsolat Ajánlatkérés

Érdekli a székhelyszolgáltatás? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha nincs szüksége saját irodára, de azt sem szeretné, ha a lakhelye lenne cége székhelye, mi tudjuk a megoldást! A székhelyszolgáltatás praktikus és rugalmas lehetőséget kínál.

A székhelyszolgáltatás keretein belül komplex adminisztratív ügyintézést, a postai küldemények kezelését is vállaljuk. Megállapodás szerint rendszeresen értesítjük telefonon vagy e-mailben. Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, teljes körű könyvelést is biztosítunk, kedvezményesen. Igény esetén, előre egyeztetett időpontban rendelkezésére bocsátjuk budapesti tárgyalónkat, számítógéppel, internethasználattal.

A székhelyszolgáltatást, cégügyintézést ügyvédi háttérrel kedvező áron veheti igénybe, ha minket választ! Hívjon minket telefonon, vagy látogasson el hozzánk személyesen!

Telefonszám: +36-1-267-4254
Cím: 1072 Budapest, Rákóczi Út. 40 .

Tisztelt Ügyfelünk!

  • A Posta törvény 2013. július 1-jével megváltozik. A postai küldeményeket ezen túl csak érvényes postai meghatalmazással áll módunk és lehetőségünk mint székhelyszolgáltatás átvenni.
  • Önnek az alábbi teendője van a meghatalmazás érvényesítéséhez:
  • – Befárad a helyi postahivatalba, ahol érvényesítik a kitöltött postai meghatalmazást.(székhelyszolgáltatásunkat bizza meg)
  • – A hitelesített meghatalmazást 2 példányban visszaküldi nekünk Székhely szolgáltatónak, mellékelve hozzá egy aktuális aláírási címpéldányt és társasági szerződést, végzést. A meghatalmazást kizárólag csak az ügyvezető érvényesíttetheti és csak postai alkalmazott előtt írhatja alá.
  • Az érvényesítésre ne felejtse el magával vinni az eredeti társasági szerződést, eredeti aláírási címpéldányt, cégkivonatot v. végzést.
  • A hitelesített meghatalmazást székhely szolgáltató irodánk leadja a helyi postahivatalnál, így továbbra is módunkban áll küldeményeit átvenni.
  • Kérjük a fent leírtakkal sürgősen intézni szíveskedjenek, ellenkező esetben a székhelyre érkező küldeményeket a posta nem adja át székhely szolgáltató irodánk részére, kizárólag csak értesítést tudunk átvenni róla, a tartási idő letelte utána küldeményt „nem kereste” jogcímmel visszaküldi, (posta) ennek ellenére a hivatalok azt kézbesítettnek tekintik.

székhelyszolgálat.hu 2013-06-17

0 Shares